Cautare
, Contributor

Lifestyle |
|

Vânătoarea de cool: moştenirea de familie a lui Anthony Quinn

222.jpg
Actor, scriitor, proprietar de restaurant şi, mai ales, sculptor. Acesta este povestea lui Lorenzo Quinn, cel de-al cincilea fiu al actorului Anthony Quinn şi unul dintre artiştii contemporani extrem de apreciaţi, ale cărui lucrări se vând cu peste 30.000 de euro.

Înainte de a lua forma sub care se prezintă în galerii prestigioase din întreaga lume, fiecare creaţie Quinn începe de la o poezie proprie sau de la orice alt tip de literatură originală, este apoi schiţată pe hârtie, după care se creează inclusiv o machetă miniaturală. De multe ori, sculpturile sale sunt metafore ale vieţii, cum ar fi celebrul „What Goes Around Comes Around“, existent în mai multe variante.

La doar 21 de ani (în prezent are 41), Lorenzo a dovedit că nu este doar „fiul tatălui său“, câştigând un concurs prestigios al comunităţii artistice din New York, din care a rezultat o operă de artă pentru Naţiunile Unite. Ulterior, a fost angajat de Vatican pentru a realiza o sculptură a Sfântului Anton, iar creaţii de-ale sale decorează în prezent spaţii publice din Birmingham, Mallorca şi Barcelona (unde deţine şi un restaurant, decorat cu creaţiile sale, Galeria Gastronomica).

Galeria Halcyon de la Harrods, Brompton Road 87-135, etajul 2, Knightsbridge, Londra

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii