Cautare
, Contributor

Modă |
|

Vânătoarea de cool: Jolly Joker by Lanvin

181128_e1_xl.jpg
Un obiect ieșit din mâna unui artist inspirat este împins în modă cu o forță egală cu coeficientul său de cool. Dacă Arhimede n-ar fi fost fizician, ci coolhunter, punem pariu că exact așa ar fi sunat celebra lege care-i poartă numele. Pentru a ilustra principiul, alegem de fiecare dată câte un obiect amuzant, spectaculos, ori pur și simplu surprinzător, care îți atrage atenția din prima grație unei variabile imposibil de cuantificat, dar ușor de intuit: factorul său de vino-ncoace.

Mai joacă cineva, în ziua de azi, canastă, șeptică sau război? Judecând după ultimul accesoriu pe care și-a pus semnătura designerul Alber Elbaz de la Lanvin, ,,victimele modei” ar putea ajuta bătrânul Whist și campionatele de tabinet să revină în tendințe. Cele două pachete de cărți de joc vin ambalate într-o elegantă cutie Lanvin, fiecare cartonaș în parte fiind ilustrat de către Elbaz însuși (,,regele” fiind, de fapt un autoportret caricatural al designerului). 

Și, dacă Lanvin tot s-a apucat de resuscitat tabieturile noastre demult uitate, s-ar părea că și scrisorile redactate de mână au o șansă de revenire în modă. Ce farmec mai are un email impersonal în fața unui plic ,,de designer” în care stă ascunsă o notă de mulțumire sau o scrisoare de dragoste redactată cu unul dintre creioanele speciale, inscripționate ,,I want it all”, ,,I love that dress” sau ,,I love Lanvin”?

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii