Cautare
, Contributor

Lifestyle |
|

Vânătoarea de cool: Ilustraţiile Georgianei Chiţac

scattered.jpg
Peste 40 de lucrari, doi ani şi jumătate de căutări, un început de drum şi o reflectare. Aşa îşi caracterizează ilustratoarea Georgiana Chiţac prima expoziţie, dezvăluind o lume în care toate lucrurile rezonează la o frecvenţă puţin diferită de realitate.

Sau, în cuvintele autoarei, „o lume duală, în care există în continuare nefericire şi tristeţe, dar din care nu lipsesc niciodată speranţele, visele şi fantezia‘‘.

Multe dintre creațiile Georgianei sunt inspirate de fetița ei, care participă indirect la actul creativ: fie prin anumite cerințe pe care le vrea îndeplinite, fie prin scene pe care mama și fiica le împărtășesc și care ajung să-i furnizeze idei artistei: „La un moment dat am găsit pe telefonul meu o poză făcută de ea, care m-a inspirat să fac ilustrația Little Fish“.

Chiar dacă a lăsat în urmă pasiunea pentru fizică și make-up, o licență în Marketing și un serviciu stabil, pentru Georgiana nimic făcut de dragul artei nu reprezintă o renunțare. „Nu am făcut decât greșeala de a încerca să renunț la artă de câteva ori“, recunoaște ea. „Norocul meu a fost că ea nu a renunțat niciodată la mine“.

http://www.georgianaillustrations.blogspot.com

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii