Cautare
, Contributor

Modă |
|

Vânătoarea de cool: Haine care s-ar potrivi într-un muzeu

2.jpg
După ce au renunțat la linia secundară D&G, care le dilua inutil valoarea brandului, anunțându-și cu surle și trâmbițe viitoarea intrare în lumea exclusivistă a creației haute-couture, Domenico Dolce și Stefano Gabbana de la Dolce&Gabbana s-au pus pe treabă, ieșind la rampă cu o colecție „pregătitoare“ pentru noul lor statut de couturieri de top.

Mai toate creațiile care au ieșit din mâinile lor sezonul acesta poartă un aer puternic baroc, sunt bogat ornamentate și prezintă detalii rafinate și surprinzătoare inspirate de originile siciliene ale lui Gabbana și cele venețiene ale lui Dolce. Deși nu sunt ușor de scos în lume, făcând parte din categoria rochiilor care îți pot „înghiți“ cu totul personalitatea, purtate fără alte accesorii, cu un machiaj minimalist și o coafură simplă, oricare dintre aceste creații poate întoarce capetele mulțimii.

Firește, cu un ingredient indispensabil: o siguranță de sine desăvârșită. Așadar, ce-ai zice de o rochie sau de o bluză care și-ar găsi oricând loc în Galeriile Uffizi sau în Musei Vaticani?

Pe net-a-porter.com și luisaviaroma.com

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii