Cautare
, Contributor

Modă |
|

Vânătoarea de cool: Filatelie în pas cu moda

1.jpg
Un obiect ieșit din mâna unui artist inspirat este împins în modă cu o forță egală cu coeficientul său de cool. Dacă Arhimede n-ar fi fost fizician, ci coolhunter, punem pariu că exact așa ar fi sunat celebra lege care-i poartă numele. Pentru a ilustra principiul, alegem de fiecare dată câte un obiect amuzant, spectaculos, ori pur și simplu surprinzător, care îți atrage atenția din prima grație unei variabile imposibil de cuantificat, dar ușor de intuit: factorul său de vino-ncoace.

Prima rochie de-a Lanei Dumitru pe care am văzut-o mi-a amintit de clasoarele de pe vremuri, în care adunam celebrele mărci poștale cu desene animate, costume tradiționale românești sau sporturi de iarnă.

Creația apăruse ca o replică la ,,American Apparel” a tinerei de 23 de ani, în ajunul plecării sale la o bursă de studii la Roma.

Căutând ceva original care să vorbească despre identitatea ei geografică, s-a născut ,,Romanian Apparel”, o serie de rochii imprimate cu timbre românești, cu planta tămăduitoare poreclită în popor ,,Rodul Pământului”, cu modele de covoare tradiționale sau chiar cu imaginea coloanei infinitului a lui Brâncuși.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii