FacebookTwitterLinkedIn

Lucrările de construcție pentru depozitul celor de la Van Moer Logistics au fost demarate anul trecut, având ca dată de finalizare începutul trimestrului al doilea din 2018.

Printre caracteristicile depozitului se vor număra: sistemele de izolație care cresc nivelul de eficiență energetică; sistemul de iluminare artificială, la interior și exterior, modernizat prin tehnologia Smart LED, precum și trape luminatoare situate în tavane, pentru a se asigura și lumină naturală.

Van Moer Logistics este deja chiriaș în CTPark Bucharest West, acesta utilizând un depozit de aproximativ 5.000 de metri pătrați în fostul Mercury Logistics Park, acum parte a CTPark Bucharest West. Noul depozit este construit de cealaltă parte a autostrăzii A1, iar Van Moer Logistics se va muta integral, imediat după finalizare.

Avem un parteneriat de succes cu Van Moer Logistics de doi ani și sunt bucuroasă că au decis nu doar să ne continuăm, ci să ne și consolidăm colaborarea, printr-o extindere importantă în CTPark Bucharest West”, a declarat Iuliana Bușcă, Business Development Manager al CTP Romania.