Cautare
, Contributor

Sunt redactor Forbes Romania, coordonator al proiectului Forbes 50 cele mai influente femei din România, scriu despre cariere, educație și servicii medicale.

Servicii financiare |
|

Valoarea veniturilor Garanti, cu 11% mai mare

bani_bancnote_lei.jpg
Toate cele patru companii din cadrul Grupului Garanti au înregistrat profit, potrivit datelor oferite de insituţie.

Profitul net consolidat înregistrat de Grupul Garanti România în 2013 a fost de 27 milioane de euro, iar valoarea veniturilor nete ale Grupului a urcat la 118,6 milioane euro, cu 11% mai mult față de 2012. La finalul anului 2013, activele totale se ridicau la 1,93 miliarde de euro, cu 7,3% mai mult față de perioada similară a anului trecut.

În 2013, volumul total de credite al Garanti Bank s-a ridicat la 1,09 miliarde euro, în creștere cu 5,4% față de perioada similară a anului trecut. Segmentul IMM a avut cea mai mare creștere, de 17% față de 2012, în timp ce segmentul retail înregistrează cel mai mare volum în portofoliul de credite al băncii.

Instituțiile non-bancare au înregistrat profituri nete de 2,7 milioane euro (Garanti Credite de Consum), 3 milioane euro (Garanti Leasing) și 0,6 milioane euro (Garanti Credite Ipotecare).

În ceea ce privește depozitele, volumul acestora a crescut cu 42,3% în 2013. În acest moment, Garanti Bank deţine 78 de agenții și peste 280 de ATM-uri  inteligente, cu 25% mai multe față de perioada similară a anului trecut.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii