FacebookTwitterLinkedIn

Suma medie achitată cu portofelul digital mobilPay Wallet, care poate fi folosit pentru a efectua diverse tipuri de plăți – facturi, reîncărcări, transport, benzinării, restaurante și supermarketuri, în ultimul an este de 102,5 lei.

Cele mai multe tranzacții au fost realizate din București și Cluj, preponderent de către bărbați, cu vârsta cuprinsă între 25 și 44 de ani.

În prezent, locatarii a peste 45.000 de apartamente din București, Constanța, Iași, Bacău, Timișoara și Brașov își pot achita întreținerea din aplicația mobilPay Wallet, după ce, începând cu această lună, câteva mii de locatari din București au intrat în portofoliul companiei.

Pentru plata întreținerii prin portofelul digital mobilPay Wallet, direct de pe smartphone, Netopia avea, până în această lună, contracte cu trei companii de administrare a imobilelor: Scomet Administrare Imobile, Deskis Solutions și Bloc Expert.

Începând cu această lună, compania și-a adăugat un nou parteneriat, dezvoltat de Bloc Expert și compania Blocman, parte a grupului de firme MP Group.

Aplicația mobilPay Wallet este disponibilă gratuit în App Store și Google Play, respectiv pe telefoanele smart cu sisteme de operare iOS și Android.

Netopia mobilPay este cel mai mare procesator de plăţi electronice de pe piaţa locală, fiind fondată de Antonio Eram (foto), actualul CEO. Peste 4.000 de comercianţi folosesc serviciile şi soluţiile Netopia, respectiv plăţi mobile, tranzacţii online cu carduri bancare, Bitcoin sau prin SMS.

În 2013, compania a lansat mobilPay Wallet, plățile prin intermediul acesteia fiind securizate, iar utilizatorii achită în mii de locuri, online sau offline: la casele de marcat Carrefour Hipermarket și Carrefour Market, Selgros, Carrefour Express Pronto și Cora, facturi de telefonie, internet și TV (Orange, Vodafone, UPC, Telekom Fix), facturi de utilități, reîncărcarea de cartele prepaid, transport public în diferite orașe ale țării, parcări, întreţinere la bloc sau la restaurante. De asemenea, consumatorii pot achita produse şi servicii la peste 4.000 de comercianți online, totul printr-o simplă scanare de QR.