Cautare
, Contributor

Bunuri de consum |
|

Valoarea nominală a tichetelor de masă a crescut cu 3,4%, în T1

Valoarea nominală a tichetelor de masă a crescut cu 3,4%, în primul trimestru al acestui an, față de aceeași perioadă a anului trecut, potrivit unei analize realizate de Up România.

Tichetul de masă este cel popular beneficiu extra salarial din România, unde 2 milioane, din cei 4.2 milioane de angajaţi, primesc tichete de masă.

Conform legislaţiei din România angajatorii le pot acorda salariaţilor cu contract individual de muncă un tichet de masă cu valoarea de 9,35 lei pentru fiecare zi lucrătoare efectuată. In curând, tichetele de masă vor fi disponibile în România şi în format electronic, imediat ce cadrul legislativ va permite emitenţilor să comercializeze şi acest suport.

„ Ne bucură deschiderea tot mai mare a angajatorilor români față de cel mai popular beneficiu extra-salarial, iar această tendință ne face să considerăm că beneficiile folosirii tichetelor de masă sunt apreciate și conștientizate de către ambele părți. În momentul de față, în portofoliul nostru predomină clienții IMM, iar numărul acestora este în creștere, deși ponderea cea mai mare în volumul pieței o reprezintă clienții Corporate, datorită numărului mare de angajați pe care aceștia îi au, în comparație cu IMM-urile”, a declarat Elena Pap, director general Up România.  

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii