Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Valeriu Zgonea, fostul președinte al Camerei Deputaților, este pus sub control judiciar pentru 60 de zile de procurorii DNA

UPDATE: Valeriu Zgonea, fostul preşedinte al Camerei Deputaţilor, a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile de procurorii DNA Ploieşti, pentru trafic de influenţă. El este acuzat că a intervenit la funcţionari publici pentru ca o rudă a fostului consilier judeţean de la CJ Buzău Dumitru Dobrică să fie numită preşedinte al Centrului Naţional de Management pentru Societatea Informaţională şi ulterior subsecretar de stat. Zgonea ar fi primit în schimb o excursie la Viena şi contravaloarea unor „cheltuieli legate de construirea unei case de vacanţă în judeţul Covasna”, potrivit comunicatului DNA.    
 aboneaza-te
valeriu-zgonea

Fostul preşedinte al Camerei Deputaţilor Valeriu Zgonea a părăsit, miercuri după-amiază, sediul DNA Ploieşti, după aproape trei ore de audieri, el spunând că este vorba despre o anchetă „în stadiu incipient”, fără a da detalii despre motivele pentru care a fost citat în faţa procurorilor, informează NEWS.RO.

Potrivit unor surse judiciare, Zgonea a fost audiat în calitate de suspect, pentru comiterea infracţiunii de trafic de influenţă, fiind suspectat că a intervenit pentru numirea în funcţie a unui secretar de stat.

La ieşirea din sediul DNA Ploiești, Valeriu Zgonea le-a spus jurnaliştilor că este vorba despre o anchetă „în stadiu incipient”, refuzând să dea detalii despre motivele pentru care a fost citat la DNA.

Surse judiciare au declarat că fostul preşedinte al Camerei Deputaţilor a fost chemat la DNA Ploieşti în calitate de suspect pentru comiterea infracţiunii de trafic de influenţă, fiind suspectat că a intervenit pentru numirea în funcţie a unui secretar de stat. El este acuzat de trafic de influență pentru că ar fi primit 50.000 de lei, în 2013, pentru a influența numirea unui secretar de stat.

VEZI CINE SUNT CEI MAI MARI INVESTITORI ÎN PUBLICITATEA ONLINE – ANUL 2016

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii