Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

500 miliardari |
|

Valentin Olimpiu Nicola – 500 Miliardari Ediţia 2011

Nume: Valentin Olimpiu Nicola Avere: 20-25 de milioane de euro Varsta: 51 de ani Resedinta: Cluj Domeniu/Companie: Imobiliare, construcții  

În 2007, la mai puţin de doi ani de la tranzacţia Astral Telecom – UPC, care a făcut milionari mai mulţi oameni de afaceri din Cluj, printre care şi pe Valentin Nicola, acesta s-a arătat interesat să investească în proiecte imobiliare. Nicola a încasat la acel moment suma de 16 milioane de dolari în urma vânzării Astral Telecom, companie în cadrul căreia deţinea aproape 4% din acţiuni (3,95%).

O parte dintre aceste proiecte au continuat, în pofida crizei, care a atins şi sectorul imobiliar. Prin intermediul Imofinance, Nicola şi partenerii săi (47 de acționari) au la vânzare în prezent locuinţe în cel puţin două ansambluri rezidenţiale noi. Primul, Imoconfort Cluj, a fost construit în zona Floreşti din Cluj, pe strada Muzeul Apei. Acesta cuprinde trei imobile de câte şase apartamente cu suprafeţe cuprinse între 86 de metri pătraţi şi 127 de metri pătraţi, potrivit site-ului dezvoltatorului imobiliar. Preţurile apartamentelor pornesc de la 900 de euro pe metru pătrat util. Imofinance are în portofoliu şi proiectul imobiliar Dumbrava Sibiu, care cuprinde 160 de apartamente dispuse în şapte blocuri. Suprafeţele construite ale apartamentelor din Sibiu sunt cuprinse între 58 şi 82,5 metri pătraţi.

Valentin Nicola este vicepreşedinte în cadrul Imofinance. Grupul cu același nume are în componenţa sa firma Imofinance, care coordonează activităţile grupului, Imocredit IFN, societate de creditare ipotecară, Imoinvest, firmă ce se ocupă cu dezvoltarea imobiliară, precum şi o firmă de microcreditare şi o societate de leasing.

Vezi care era averea lui Valentin Nicola în 2010

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii