Cautare
, Contributor

Forbes 500 |
|

Valentin Biţoiu

Avere: 22 milioane de euro Vârstă: 54 de ani Reşedinţă: Bucureşti Domeniu: Construcţii          

Despre Valentin Biţoiu, omul de afaceri de al cărui nume este legată vânzarea parcului de birouri S‑Park din Capitală către fondul de investiţii Immoeast informaţiile transpar cu greutate în presă. El este cunoscut în primul rând datorită firmei de construcţii pe care o deţine de 17 ani, ACMS.

Societatea este una dintre cele mai importante din Capitală pe segmentul construcţiei de clădiri de birouri şi proiecte rezidenţiale. ACMS, principala companie din cele zece ale lui Valentin Biţoiu, a raportat anul trecut afaceri care depăşesc uşor 13 milioane de euro şi a avut un profit brut de 0,84 milioane de euro. În 2008, ACMS a avut o cifră de afaceri de peste 51 milioane de euro şi un profit brut de 4,2 milioane de euro. Firma avea la sfârşitul anului trecut 166 de angajaţi, cu 190 mai puţini decât în 2008.

Însă, businessurile lui Valentin Biţoiu nu se rezumă la lucrări de construcţie. Omul de afaceri are în portofoliu o serie de terenuri în apropierea Bucureştiului, în localităţi precum Străuleşti. Prin intermediul firmei Bio Ferma Vlăsiei, afaceristul intenţionează să construiască în comuna Snagov un han. Aici, el deţine circa 400 de hectare de teren.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii