Cautare
, Contributor

Orologerie de lux |
|

Vacheron Constantin a lansat modelul Overseas din aur roz

Evenimentele ocazionate de lansarea unor ceasuri noi au fost mult mai discrete anul acesta, dar acest lucru nu a afectat cu nimic creativitatea și inventivitatea industriei orologere. Mărturie stă noul model Overseas de la Vacheron Constantin.
 aboneaza-te
500_vac-overseas-auto-4500v-110r-b705-lifestyl02

Lansat la mijlocul primăverii, Vacheron Constantin Overseas Perpetual Calendar Ultra-Thin revine acum cu o nouă versiune, cu cadran albastru, realizată din aur roz de 18k.
Culoarea este foarte aparte întrucât, la prima vedere, pare să se situeze undeva între clasicul aur roz și cel galben. Rezultatul? Nuanța specială dă ceasului un plus de delicatețe, în special datorită tonurilor unice care se pot observa la contactul zonelor lucioase ale carcasei cu cele finisate mat.
În rest, apartenența noii piese la seria Overseas este evidentă, începând cu bezelul cu o formă specială și continuând cu ecranul din safir sau rezistența la apă de până la 150 metri.În schimb, diferențele sunt notabile în ceea ce privește prețurile: în vreme ce modelul clasic costă sub 20.000 de dolari, noua versiune din aur ajunge la 46.000 de dolari în timp ce vârful de gamă, Overseas Perpetual Calendar, se apropie de 90.000 de dolari.
Pentru modelul din aur roz de 18k Vacheron Constantin pune la dispoziția clienților încă două curele, pe lângă cea standard, din aur: una din cauciuc, cu un design mai sportiv, și una din piele de aligator, recomandată pentru anumite ocazii sau pentru sezonul rece.
Din punct de vedere tehnic, Overseas Perpetual Calendar Ultra-Thin vine cu un mecanism propriu, calibru 5100, cu 37 rubine, care afișează orele, minutele, secundele și data, oferind o rezervă de putere de până la 60 de ore.
Ceasul dispune de certificare din partea Hallmark of Geneva, sigiliul de pe carcasă fiind o garanție oferită de către Watchmaking School of Geneva, cea mai veche școală de profil din Elveția, înființată în 1824.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii