Cautare
, Contributor

Afaceri |
|

Vaccinul anti-COVID-19 va costa mai puţin de 10 euro

Preşedintele Sanofi Franţa spune că vaccinul anti-COVID-19 va costa mai puţin de 10 euro, deși costul nu este încă stabilit.
 aboneaza-te
vaccin coronavirus

Suntem în curs de evaluare a tuturor costurilor de producţie”, declară Preşedintele Sanofi Franţa.

Viitorul vaccin anti-Covid-19 dezvoltat de laboratoarele Sanofi şi GSK „nu este încă stabilit”, dar va fi ”sub 10 euro”, a declarat Olivier Bogillot, preşedintele Sanofi Franţa, citat de agenţia ANSA.

Concurența sa AstraZeneca, însă, a anunțat un preț de 2,50 euro. Bogillot a spus că diferenţa constă în faptul că Sanofi îşi foloseşte toate resursele „interne”, în timp ce AstraZeneca „a externalizat foarte mult producţia”.

Francezii şi europenii vor avea vaccinul Sanofi în acelaşi timp cu pacienţii americani. Am semnat în timpul verii cu americanii, în aceeaşi săptămână cu europenii şi cu britanicii”, a promite el, adăugând că Statele Unite vor avea aproximativ 100 de milioane de doze, europenii 300 de milioane şi Marea Britanie 60 de milioane.

Sanofi este o companie farmaceutică franceză, unul dintre liderii mondiali ai acestei industrii. Sanofi este liderul pieței farmaceutice din Europa și deține a patra poziție la nivel mondial.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii