Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor, with a focus on covering important IT& C and Energy news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @georgiana1costea or drop me an email at georgiana.costea@forbes.ro

CORONAVIRUS |
|

Vaccinarea devine obligatorie pentru angajaţii Google şi Facebook care lucrează de la birou

Giganții Facebook şi Google au anunţat că toţii angajaţii care vor lucra de la birou vor trebui să se vaccineze.  
facebook

Google şi Facebook au anunţat, la distanţă de câteva ore, că vaccinarea devine obligatorie pentru angajaţii care trebuie să lucreze de la birou. 

Vaccinarea angajaților va oferi mai multă liniște și va reduce stresul legat de virus, a spus Sundar Pichai, şeful Google, companie care are 135.000 de angajaţi în 50 de ţări. Cu toate acestea, Google amână revenirea la birou a angajaţilor săi până la jumătatea lunii octombrie.

Pe de cealaltă parte, Facebook cere tuturor angajaţilor din Statele Unite care vin la birou să se vaccineze, iar pentru cei din alte ţări, o decizie va fi luată ulterior şi va diferi, probabil, de la ţară la ţară.

Companiile de tehnologie și entertainment încep rând pe rând să adopte politici similare. Netflix, de exemplu, le va cere tuturor celor care intră în contact cu actorii să se vaccineze.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii