Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Timp liber |
|

Vacanțe pe litoral: Controversa meteo

În prezent litoralul românesc este aproape pustiu, iar hotelierii sunt dezamăgiți din cauza anulărilor de rezervări care au avut loc în ultima vreme.
 aboneaza-te
plaja Bulgaria

În prezent litoralul românesc este aproape pustiu, iar hotelierii sunt dezamăgiți din cauza anulărilor de rezervări care au avut loc în ultima vreme. Toate acestea se întâmplă pentru că meteorologii anunță ploi la malul mării, deși vremea este însorită, informează Digi24.

Doar primele rânduri de șezlonguri sunt ocupate pe plajă, în timp ce hotelierii anunță că au cu 25% mai puțin clienți în comparație cu weekend-ul precedent.

Prognoza meteo din ultimele zile i-a descurajat pe turiști să profite de vară și să meargă la mare. Meteorologii au anunțat cod galben sau chiar portocaliu de precipitații. Cu toate acestea, vremea s-a menținut frumoasă. Investitorii din zonă au declarat că într-o săptămână a plouat o singură dată.

Răzvan Chițan, un administrator de plajă, a adăugat: “Dacă vă uitaţi pe telefon arată că plouă încontinuu, dar în ultimele 7 zile anunțate cu ploaie, a plouat doar într-o singură zi, după-amiază. Nici eu n-aș pleca din capătul țării să vin la Mamaia, să știu că plouă și să-mi asum riscul ăsta”.

Cei care au riscat și au venit la mare, se bucură de alegerea făcută pentru că vremea însorită este propice pentru vacanță și relaxare.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii