Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Leadership |
|

Vacanța nu se prelungește. Şcoala va începe luni, pe 8 noiembrie

Pe 8 noiembrie, elevii ar urma să se întoarcă fizic la școală, cu condiția ca cel puțin 60% din angajații unităților de învățământ să fie vaccinați, anunță autoritățile, informează Radio România Actualități.
elevi

Mai multe asociații de elevi nu sunt de acord cu această măsură și solicită ca orele să se reia în sălile de clasă doar în localitățile în care incidența cazurilor de COVID este sub 6 la mia de locuitori.

Sorin Cîmpeanu, ministrul Educației, a precizat că pragul minim de la care de luni se vor relua cursurile în sălile de clasă este de 60% personal vaccinat.

În urmă cu o săptămână ministrul a anunțat că peste jumătate dintre școlile și grădinițele din țară depășesc acest nivel, notează RRA.

Mai multe asociații de elevi, printre care cele din Constanța, Maramureș, Bacău, Vâlcea, București și Ilfov, solicită deschiderea școlilor în format fizic doar în localitățile în care incidența cazurilor de COVID este sub 6 la mia de locuitori. Elevii cataloghează drept deficitară măsura privind redeschiderea unităților de învățământ în funcție de rata de vaccinare a profesorilor.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii