FacebookTwitterLinkedIn

Vacanța de anul viitor trebuie să fie nelimitată după constrângerile cărora au trebuit să le facă față anul acesta atât turiștii cât mai ales hotelierii. Este ideea pe care a pus-o în practică resortul Anantara Veli din insulele Maldive, care a lansat pachetul denumit Unlimited Stays in Paradise pentru concediul de anul viitor.

Cum cei mai mulți dintre noi speră să se bucure de o veșnicie în paradis în viața de după, inițiativa celor de la Anantara de a oferi oaspeților găzduire nelimitată în raiul pământesc din Maldive este mai mult decât ispititoare, mai ales că are și mic dejun inclus, acces liber la piscină și sala de fitness.

Desigur, spre deosebire de raiul ceresc, paradisul pământesc are un preț, 30.000 de dolari pentru două persoane – Anantara Veli este un resort adults only – și oferta poate fi accesată până la 30 noiembrie. Dacă zece zile la all inclusive în Antalia costă 5-6000 de dolari și dacă anul acesta ați făcut economii cu concediul stând acasă, poate merită să dați iama în finanțele familiei pentru vacanța din 2021.
Amplasat pe atolul South Malé, la 30 de minute cu barca de aeroportul internațional Velana, resortul are 67 de bungalouri cu ferestre de la tavan la podea și terase amenajate pentru plajă. Wi-fi-ul este gratuit, așa că puteți da o nouă interpretare noțiunii de remote work. Când nu lucrați, puteți face surfing, wakeboarding și snorkelling – dar pentru aceste activități veți plăti suplimentar.

Oferta poate fi accesată oricând între 1 ianuarie 2021 și 23 decembrie 2021, cu ședere nelimitată în bungalow-uri pe apă, la prețul de 30.000 de dolari pentru două persoane. Oaspeții pot veni și pleca după cum doresc – transferurile între insule și către și de la aeroportul din Malé sunt gratuite și se fac cu bărci cu motor. Dacă ar fi să stați tot anul acolo, prețul ar fi de mai puțin de 50 de dolari de persoană pe noapte.

Insulele Maldive s-au deschis pentru turism pe 15 iulie 2020, dar au intrat din nou în carantină. Sunt peste 12.000 de cazuri de Covid-19 confirmate și 41 de decese.

Lanțul de hoteluri Anantara a fost fondat în 2001 și operează 39 de unități în 17 țări, cele mai multe exotice – Malaezia, Cambodgia, Vietnam, Maldive, Mauritius, Mozambic, Oman, Tailanda, Sri Lanka. Anantara Hotels and Spa este deținut de grupul Minor Hotels, cu 537 de hoteluri împărțite în 11 rețele – Marriott Hotels and Resorts, Four Seasons, St. Regis, Anantara Hotels, NH Collection, NH Hotels, Tivoli Hotels, Oaks Hotels, Avani Hotels and Resorts, Elewana Collection și nhow Hotels. Minor Hotels este activ în 55 de țări și are 85.000 de angajați.