Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Travel |
|

Vacanță la mare: Numărul rezervărilor s-a triplat

După ce președintele Klaus Iohannis a anunțat că, începând cu 1 iunie, se vor deschide plajele, numărul rezervărilor la mare s-a triplat, anunță Mediafax.  
 aboneaza-te
momondo_Plaja Paphos_photoby-natalya-zaritskaya-unsplash

După ce președintele Klaus Iohannis a anunțat că, începând cu 1 iunie, se vor deschide plajele, numărul rezervărilor la mare s-a triplat, anunță Mediafax.

Românii s-au orientat către reprezentanții agențiilor de turism pentru a face rezervări pentru câteva zile de vacanță. Ionuț Nedea, directorul general al Litoralulromânesc.ro, a semnalat o creștere importantă în numărul de solicitări pentru rezervări last minute. Majoritatea rezervărilor sunt pentru vacanțe în iulie, august și septembrie.

Ionuț Nedea a declarat “În ceea ce ne privește, având în vedere că operăm online, e foarte ușor să monitorizăm reacția imediată a turiștilor. Astfel, am constant o creștere puternică a traficului pe site-ul nostru în minutele imediat următoare anunțului președintelui. După anunț, au început să curgă rezervările. (…) Ne așteptăm ca tendința de creștere să se accentueze în următoarele săptămâni și după 15 iunie să revenim la nivelul de anul trecut”, potrivit Mediafax. Numărul rezervărilor făcute în a doua jumătate a zilei de joi a fost de trei ori mai mare decât în zilele anterioare.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii