Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Vă mai amintiți de serialul „Twin Peaks”? Revine cu 18 episoade noi în 2016!

Regizorul  David Lynch va regiza 18 episoade pentru noul sezon al serialului „Twin Peaks”, care va fi lansat în 2016, pentru a coincide cu împlinirea a 25 de ani de la difuzarea episodului final din acest serial-cult, informează contactmusic.com, preluat de MEDIAFAX.
david lynch

Informaţia a fost anunţată chiar de David Lynch (foto) prin intermediul unui mesaj publicat, la finalul săptămânii trecute, pe Twitter: „Dragi prieteni de pe Twitter, zvonurile nu sunt ceea ce par a fi. E adevărat. Se întâmplă chiar acum. «Twin Peaks» va reveni pe postul de televiziune Showtime”.

Cu o acţiune în zilele noastre, noul sezon din „Twin Peaks” va avea premiera la începutul anului 2016, pentru a coincide cu împlinirea a 25 de ani de la difuzarea episodului final din acest serial.

Când a fost lansat în 1990, serialul „Twin Peaks” a avut parte de o primire foarte bună din partea criticilor şi a obținut 14 nominalizări la Premiile Emmy. Filmul a primit trei Globuri de Aur, două Primetime Emmy şi un premiu Grammy.

Între 1990 și 1991, serialul „Twin Peaks” a fost difuzat de televiziunea ABC, avându-l drept protagonist pe un agent FBI care investighează asasinarea unei tinere din oraşul fictiv Twin Peaks.

După încheierea difuzării serialului, a fost realizat un lungmetraj de cinema, „Twin Peaks: Fire Walk With Me” (1992), care a vizat ultimele şapte zile din viaţa personajului Laura Palmer.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii