FacebookTwitterLinkedIn

Numirea lui Utku Ogrendil în funcția de CEO al companiei a fost făcută după ce fondul de private equity Innova Capital a preluat integral activele și operațiunile PayPoint Services SRL.

 Noul CEO al PayPoint România a studiat administrarea afacerilor la Universitatea din Hartford. Are o experiență de peste 15 ani în industria financiar-bancară și a deținut, de-a lungul timpului, funcții de conducere în instituții bancare importante. El se va concentra asupra consolidării poziției companiei pe plan local, cu accent pe inovație.

 „De-a lungul celor 14 ani de activitate pe piața locală, PayPoint a investit în tehnologie și infrastructură pentru a le oferi clienților și partenerilor soluții și servicii sigure și eficiente, menținându-și poziția de principal operator de plăți în numerar și încărcare electronică din România. Credem că există în continuare oportunități pentru dezvoltare și inovație, de aceea consolidarea acestei poziții și îmbunătățirea prezenței în mediul digital sunt două dintre obiectivele principale ale companiei pentru viitor”, a declarat Utku Ogrendil, CEO al PayPoint România

PayPoint România a raportat active brute de 48,5 milioane de lire sterline la finalul lui martie 2020.

Innova Capital este un fond independent de private equity, cu sediul central în Polonia, care investește în achiziții de pachete majoritare ale unor companii de talie medie ce activează în Europa Centrală și de Est. De la lansarea sa, în 1994, Innova Capital a investit aproximativ 1 miliard de euro în aproape 60 de companii din zece țări din regiune.