Cautare
, Contributor

Tech |
|

Utilizatorii Vector Watch pot comanda mașini Uber direct de pe ceas

Vector Watch a introdus noi funcționalități pentru utilizatorii săi – aceștia pot, printre altele, să comande mașini Uber de pe ceas sau de a seta intensitatea luminii de pe afișajul ceasului.
 aboneaza-te
Uber

Utilizatorii Vector Watch pot comanda mașini Uber direct de pe ceasul lor, fără a mai fi nevoiți să folosească telefonul mobil. Aceștia pot alege locația curentă sau una dintre cele marcate ca „Favorite” în aplicația Uber și pot urmări cursele în timp real pe ceas. Odată confirmată cursa, utilizatorii Vector Watch primesc informații referitoare la numele șoferului, marca și numărul mașinii, dar și despre timpul alocat până la sosirea acesteia.

„Ne dorim ca ceasul Vector să fie o componentă naturală în îndeplinirea tuturor activităților zilnice. Iar pentru atingerea acestui obiectiv, echipa Vector lucrează activ la dezvoltarea continuă a întregului ecosistem”, spune Bogdan Rîpă, product director al Vector Watch.

VEZI DE CE ANDREI PITIȘ ȘI RADU GEORGESCU SE AFLĂ PE LISTA PERSONALITĂȚILOR CARE TREBUIE URMĂRITE ÎN ACEST AN

„Uber este despre conectivitate și despre simplitatea experienței pentru utilizatori. Să poți chema o mașina de pe ceas, cu ajutorul unui singur buton, oferă tocmai asta: o experiență foarte simplă și utilă, deopotrivă. Suntem mândri să facem acest lucru posibil împreună cu Vector, o poveste românească de succes.” spune Iulia Carabaș, marketing manager, Uber România.

Totodată, cu noua versiune a aplicației, posesorii Vector au posibilitatea de a controla intensitatea luminii de pe afișajul ceasului, pot seta alarme recurente sau renunța la secundarul din anumite fețe. În același timp, după reinstalarea aplicației meteo, utilizatorii smartwatch-ului vor primi notificări zilnice cu privire la vremea de afară.

Ultima versiune a aplicației va fi disponibilă pe sistemele de operare iOS și Android, iar pe sistemul de operare Windows Phone, noile funcționalități vor fi disponibile în curând.

Vector a dezvoltat un sistem propriu de consum de energie care permite ca ceasurile inteligente Luna și Meridian să reziste 30 de zile fără a fi reîncărcate.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii