Cautare
, Contributor

Tech |
|

Utilizatorii dispozitivelor mobile Huawei au ajuns la 700 de milioane

Huawei Mobile Services Ecosystem atinge un număr de 700 de milioane de utilizatori, la nivel mondial și reunește 1,6 milioane de dezvoltatori.
 aboneaza-te
Huawei Developer Conference 2019

Huawei Mobile Services Ecosystem ajunge la 700 de milioane de utilizatori de dispozitive Huawei, cu o creștere de 32% de la an la an. De asemenea, numărul dezvoltatorilor Huawei înregistrați la nivel mondial a ajuns la 1,6 milioane, în creștere cu 76% de la an la an, conform unui comunicat emis astăzi, 21 august.

Huawei încearcă să încurajeze inovația atât în tehnologie, cât și în dezvoltarea aplicațiilor. Astfel, pentru a stimula dezvoltatorii, compania a demarat în trecut Programul Shining Star, în valoare de 1 miliard de dolari. Până în prezent, 10.000 de aplicații inovatoare au beneficiat de acesta.

AppGallery, platforma oficială de distribuție a aplicațiilor Huawei, acoperă peste 170 de țări și regiuni. Cu această acoperire, sperăm să împărtășim inovația digitală locală cu lumea. Dorim ca fiecare aplicație inovatoare dezvoltată de partenerii globali să ajungă la toți cei 700 de milioane de utilizatori de dispozitive Huawei”, a declarat Zhang Ping’an, Președintele Serviciului Cloud pentru Consumatori, Huawei Consumer Business Group.

În același timp, aplicațiile Huawei Mobile Services globalizate, cum ar fi Huawei Video, Huawei Music și Huawei Reader au adus servicii și conținut de înaltă calitate consumatorilor din mai multe țări și regiuni. Serviciile inovatoare, precum Quick App, un nou tip de aplicații fără instalare, oferă utilizatorilor o experiență accesibilă și mult mai puțîn spațiu de memorie.

În prezent, Huawei Mobile Services a înființat șase centre regionale la nivel mondial. Huawei oferă servicii localizate prin DIGIX Lab, Huawei Developers și Huawei Developer Day.

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania deține 14 centre R&D în țări precum Statele Unite ale Americii, Germania, Suedia, Rusia, India și China. Huawei Consumer BG este una din cele 3 filiale ale companiei și include telefoane inteligente, computere și tablete, dispozitive purtabile și servicii cloud, etc. Cu peste 32 de ani de expertiză în domeniul telecomunicațiilor, Huawei oferă tehnologii inovatoare pentru consumatorii de pretutindeni.

Material sustinut de Huawei.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii