Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

SportsMoney |
|

US Open se va disputa fără spectatori, dar tehnologia îi va aduce pe fani aproape de jucători

Ediția din acest an a turneului de tenis US Open se va disputa fără spectatori din cauza pandemiei COVID-19, însă pe durata partidelor va fi introdus sunetul spectatorilor pe transmisiile de televiziune, informează Eurosport.ro. 
2020-08-29 (2)

Federația americană de tenis (USTA), ESPN și IBM au colaborat pentru a aduce sunetele autentice ale fanilor în prezentarea meciurilor de la US Open, turneu care va fi transmis în exclusivitate de Eurosport.

IBM s-a folosit de tehnologia sa cu inteligență artificială (AI) pentru a recrea sunetele fanilor adunate din sute de ore de imagini video surprinse în timpul edițiilor precedente ale US Open.

Chiar dacă fanii vor viziona turneul de acasă în acest an în loc să fie prezenți pe arenele marelui turneu american, ei vor putea fi totuși prezenți virtual. Încurajările lor vor putea fi văzute și auzite de jucători datorită US Open Fan Cam.

Fan Cam-ul va permite fanilor din toată lumea prin aplicația US Open pentru telefonul mobil să-și înregistreze încurajările pentru jucătorii favoriți pe care pot trimite apoi organizatorilor. Imaginile vor fi arătate pe noile ecrane LED care vor înconjura arena Arthur Ashe la turneul din acest an, notează site-ul Eurosport.ro.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii