FacebookTwitterLinkedIn

În faza inițială, investiția V7 Capital se ridică la aproximativ 100.000 de euro, iar în perioada imediat după lansare vor beneficia de oferte speciale angajați ai mai multor companii mari din România, ce deja și-au manifestat interesul pentru o astfel de soluție. Serviciul Pluria asigură accesul salariaților la sute de oferte cu discount din peste 14 categorii de produse, printre care turism, sănătate, retail, sport și recreere, restaurante etc. Ofertele pot fi personalizate pe fiecare angajator în parte și pot fi descărcate din aplicația ce este disponibilă atât pe desktop, cât și pe smartphone.

”Platforma a fost gândită ca un beneficiu pentru angajați, ca un instrument de loializare a lor, dar și a clienților marilor companii din România. Ofertele incluse în portalul de vânzare adună reduceri de la unii dintre cei mai cunoscuți prestatori de servicii, oferte negociate de echipa dedicată Pluria. Pe de altă parte, angajatorii își pot personaliza platforma, pot introduce toate beneficiile pe care le oferă angajaților. În felul acesta, comunicarea în interiorul companiei este mult îmbunătățită. Experiența utilizatorilor ocupă un rol central în dezvoltarea aplicației Pluria”, a declarat Andrei Crețu, co-fondator al fondului de investiții V7 Capital.

Pentru utilizatorii platformei, taxa per angajat  variază de la 1 euro/persoană pe lună (10 euro pentru plata anuală) în cazul companiilor cu peste 500 de salariați, respectiv maximum 3 euro/persoană pe lună (30 de euro pentru plată anuală) pentru cele cu până la 50 de angajați. În cazul, ONG-urilor accesul în Pluria este gratuit.

V7 Capital este fondul de investiții creat de co-fondatorii 7card, Andrei Crețu și Iulian Cîrciumaru, în anul 2016. În prezent, cei doi, alături de Cătălin Ivașcu, dețin 80% din acțiunile Benefit Seven,  compania care administrează 7card, conceptul de carduri unice cu acces concomitent la mai multe săli de sport și wellness.