Cautare
, Contributor

Shopping |
|

Urgent Cargus lansează primul serviciu prepaid din România

Urgent Cargus lansează lansează primul serviciu prepaid pe piața de curierat din România, fiind deja disponibil pentru clienții locali. Noul serviciu a fost conceput pentru o mai bună predicție a costurilor livrărilor efectuate de IMM-urile românești.
 aboneaza-te
Urgent Cargus_Prepaid (2)

Urgent Cargus Prepaid oferă pachete de 25 sau 50 de livrări pentru mai multe tipuri de colete, de la plicuri până la pachete de 10 kilograme. Cele două opțiuni de volum includ patru tipuri de colete: plic, colet mic (până la 3 kg), colet mediu (până la 5 kg) și colet mare (până la 10 kg).

Serviciul oferă clienților Urgent Cargus posibilitatea de a utiliza livrările incluse în ofertă într-o perioadă de până la șase luni și are un cost fix.

Noul serviciu prepaid a fost lansat în urma unei analize amănunțite a feedback-ului și nevoilor antreprenorilor din România, cei mai mulți dintre aceștia dorind să aibă o vizibilitate mai bună asupra costurilor de  livrare. Perioada actuală vine cu provocări deosebite pentru mulți dintre clienții noștri, în special pentru cei din sectorul e-commerce. Acest lucru ne-a determinat să ne actualizăm programul de lucr, ținând cont de volumul mare de colete cu care ne confruntăm, a declarat Jaroslaw Sliwa, CEO, Urgent Cargus.

Urgent Cargus Prepaid reprezintă doar unul dintre eforturile continue ale companiei de a-și adapta rapid oferta la noul mediu de afaceri din România, pe lângă adoptarea măsurilor speciale care asigură continuitate într-o perioadă în care comerțul online este vital pentru marea majoritate a companiilor locale.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii