Cautare
, Staff

Bunuri de consum |
|

URBB: Vânzările de bere la doză au crescut 38% în primele cinci luni ale anului

United Romanian Breweries Bereprod (URBB), producătorul berii Tuborg, a înregistrat o creștere a vânzărilor de bere la doză de 38%, după primele cinci luni ale anului 2018, față de aceeași perioadă a anului trecut.
Shachar Shaine - Presedinte URBB

Rezultatul a fost impulsionat și de introducerea, la nivelul întregului portofoliu de beri produse local de URBB, a foliei de protecție 100% reciclabilă, cu aplicare termică, fără adezivi, o soluție în care URBB a investit peste 2 milioane euro, în 2017.

URBB efectuat o cercetare de piață, cu scopul de a radiografia piața locală de beri la doză, respectiv nivelul de igienă și conformitate cu legislația aferentă aflată în vigoare. Cercetarea a fost desfășurată pe parcursul lunii martie 2018 și a presupus prelevarea de mostre din magazine mici și mari, precum și benzinării, aflate pe raza Capitalei și a județului Ilfov. Astfel, laboratorul acreditat al ICA a evaluat 21 de branduri de bere, aparținând tuturor celor cinci mari producători de bere din țara noastră. Brandurile evaluate provin din toate segmentele de preț ale pieței (economic, mediu, premium și superpremium).

„În iunie 2017, ne-am stabilit obiectivul de a avea cele mai curate doze, astfel încât românii care cumpără produsele noastre să fie siguri că pot consuma berea lor preferată direct din doză, fără riscuri igienice. În consecință, am investit considerabil pentru a avea cea mai avansată folie de protecție disponibilă pe piața locală. Rezultatele sunt excelente: vânzările noastre de bere la doză pe primele cinci luni ale anului 2018 au crescut cu 38% față de nivelul din aceeași perioadă a anului trecut, înainte de implementarea foliei”, a declarat Shachar Shaine, președinte URBB.

Evaluarea produselor tuturor celor cinci producători din România a evidențiat că URBB (Tuborg România) este una din cele două companii care au obținut punctajul maxim, de 100% conformitate.

Folia de protecție implementată de URBB (Tuborg România) la nivelul întregului portofoliu de beri produse local este aplicată etanș prin căldură, în condițiile optime ale unui proces de producție și îmbuteliere complet automatizat și fără a fi folosite substanțe chimice de lipire. Astfel, sigiliul de aluminiu oferă protecție împotriva bacteriilor, murdăriei și prafului, fiind totodată reciclabil. Dozele pot fi depozitate în frigidere și plasate una peste alta în siguranță, folia de protecție din aluminiu fiind de asemenea rezistentă termic.

Portofoliul URBB include: Tuborg, Tuborg Christmas Brew, Carlsberg, Carlsberg Elephant, Holsten, SKOL, SKOL Nepasteurizat, Guinness, Kilkenny, Weihenstephaner, Grimbergen Ambreé, Grimbergen Blanche, Kronenbourg 1664 Blanc, Angelo Poretti, cidrul premium Somersby şi Granini, pe piaţa băuturilor răcoritoare.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii