Cautare
, Contributor

Forbes Staff

Bani și Investiţii |
|

Urbano Parks a investit 14 mil. euro în construcția parcului logistic, Urbano Cluj Vest

Urbano Parks, un grup de dezvoltatori din Cluj-Napoca format din Mircea Ilea, Alexandru Șerban și Daniel Paraschiv anunță constucția parcului logistic Urbano Cluj Vest, o investiție de 14 milioane euro.
 aboneaza-te
Urbano Parks

Depozitul logistic este situat în zona Florești va avea o suprafață construită de 24.500 m2, Clasa A și 5 ha suprafață totală parc.

„Suntem un grup de dezvoltatori din Cluj-Napoca, cu o experiență de peste 20 ani în real estate. În toți acești ani, am înțeles nevoile pieței și, mai ales, facilitățile pe care le putem pune la dispoziția clienților noștri pentru a le oferi un cadru optim pentru desfășurarea activității lor. Parte a strategiei noastre de dezvoltare, urmărim să fim alături și de parteneri, dar să ne și aducem contribuția la susținerea infrastructurii și dezvoltării locale, prin generarea de noi locuri de muncă mai aproape de casă pentru locuitorii din zona Florești – Gilău”, a declarat Daniel Paraschiv, co-fondator Urbano Parks.

Lucrările de construcție sunt în grafic, prima fază urmând să fie livrată în primăvara acestui an, iar faza a doua a proiectului a început deja. Proiectul Urbano Vest Cluj va fi dat în folosință la capacitate maximă la finalul acestui an.

Odată finalizat, depozitul logistic va oferi opțiuni flexibile de închiriere cu suprafețe între 1.152 și 7.488 metri pătrați. Primii chiriași sunt companii cu acționariat austriac: Englmayer și Schuller Eh`Klar, care au închiriat peste 4500 mp2 spații de birouri, tehnice și sanitare, și spații de depozitare, facilitând astfel locuri de muncă pentru 45 de angajați, într-o primă fază.

„Noi am ales Urbano Vest Cluj deoarece a prezentat o flexibilitate deosebită din primul moment al discuțiilor urmărind ulterior foarte atent satisfacerea completă a nevoilor noastre. În plus, alegerea noastră s-a bazat pe calitatea materialelor de construcție, astfel încât avem totală încredere că vom beneficia de confortul, eficiența și performanța unui spațiu modern de cross-dock pe termen lung”, a declarat Cristian Grama, Managing Director Operations, Englmayer Romania.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii