FacebookTwitterLinkedIn

Cele opt județe în care au fost extinse orele maxime de preluare a expedițiilor internaționale de export aerian sunt: Alba, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Mureș, Sălaj, Satu Mare și Sibiu. UPS conectează, astfel, 44 de orașe din opt județe situate în regiunea de centru-nord a României la hub-ul european din Koln/Bonn, Germania.

Noul centru operațional de la Cluj-Napoca urmează îmbunătățirii serviciului de export pentru expedițiile preluate din patru județe din estul României (Bacău, Iași, Neamț și Vaslui), precum și deschiderii noului centru operațional din Timișoara.

CITEȘTE ȘI: UPS extinde în România programul global dedicat transporturilor critice

„Ne bucură inițiativa UPS de a include Aeroportul Internațional Cluj în rețeaua globală a companiei. Creșterea transportului de marfă pe aeroport cu 25% în anul 2015 față de anul 2014 arată potențialul de dezvoltare a regiunii.”, declară David Ciceo, directorul general al Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj.

Totodată, UPS  a îmbunătățit recent serviciul de import oferit în două centre importante de business din vestul și centrul țării, Oradea, respectiv Sibiu. Regiunea de centru-nord a țării este hub de producție pentru companii multinaționale și IMM-uri în domenii precum automotive, textile și producție industrială.

UPS este prezent pe piața din România din 1990 și operează în mod direct începând cu anul 2008. Centrele UPS din România se conectează la rețeaua globală UPS prin intermediul zborurilor zilnice dedicate de pe aeroporturile Otopeni, Timișoara și Cluj-Napoca. UPS România are aproximativ 140 de angajați și o flotă  compusă din 100 de autovehicule.