Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Industrie |
|

UPS introduce în Europa transportul la temperaturi criogenice

UPS Temperature True Cryo menține produsele transportate la temperaturi de -150°C și oferă soluții de monitorizare, intervenții și diminuare a riscurilor financiare.
Logo UPS

UPS lansează în Europa noul serviciu dedicat managementului transportului produselor sensibile la temperatură, UPS Temperature True Cryo, care oferă clienților din industria de îngrijire a sănătății expediții sigure în condiții de temperaturi criogenice. Serviciul include monitorizare și intervenție în timp real, care, combinate cu soluțiile de diminuare a riscurilor pentru transporturi și rețeaua globală a centrelor de control, oferă vizibilitate completă pentru expediții în orice etapă a lanțului de distribuție.

UPS INTRODUCE UN NOU SEGMENT DE ZBOR CARGO ȘI DESCHIDE UN CENTRU OPERAȚIONAL LA CLUJ-NAPOCA

Soluția utilizează containerele criogenice de ultimă generație dezvoltate de Cryoport, permițând clienților UPS să utilizeze azot lichid sub formă de vapor uscat pentru a menține produsele înghețate la temperaturi de -150°C pentru o perioadă de 10 zile, în timpul transportului sau pentru depozitare. Atunci când îndeplinesc un nivel minim de volum, expedițiile pot fi cuplate cu UPS Proactive Response Secure, un serviciu de protecție financiară, care oferă acoperire pentru expedițiile ce impun intervale stricte de temperatură în tranzit și respectare timpilor de livrare solicitați.

„UPS Temperature True Cryo combină ambalarea corespunzătoare, monitorizarea personalizată a expedițiilor 24/7 și serviciile de itnervenție pentru produsele care necesită cele mai stricte intervale de temperatură și respectarea timpilor de livrare solictați, în industrii precum ingineria tisulară, medicina regenerativă, terapia genică, cercetarea biofarmaceutică și sănătatea reproducerii”, spune Jan Denecker, director al departamentului Healthcare Marketing & Strategy, UPS Europa.

Portofoliul UPS Temperature True oferă o gamă extinsă de soluții de depozitare, transport și ambalare, atât pentru transporturile produselor la temperaturi criogenice, cât și la temperaturi ambientale.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii