FacebookTwitterLinkedIn

El îl înlocuiește pe Jim Kearney, care a fost promovat în funcția de vicepreședinte finanțe, în cadrul UPS Emerging Markets.

„Vedem un mare potențial în Ungaria, Grecia, România și Slovenia și investim continuu în portofoliul nostru de servicii, rețea și infrastructură. Clienții UPS din aceste țări beneficiază acum de un serviciu mai rapid cu o zi pentru cel mai economic serviciu al nostru la sol, pentru expedieri în 25 de țări din Europa”, a declarat Yannick Mooijman (foto).

„Ungaria, Grecia, România și Slovenia sunt economii în creștere, axate pe export, ale căror companii și-au dezvoltat o reputație de excelență în restul Europei și în lume. Yannick înțelege lanțurile de aprovizionare ale clienților noștri și nevoile acestora, fiind pregătit să-i ajute să găsească cea mai bună abordare la export”, a declarat Lou Rivieccio, președinte UPS Europe.

UPS a intrat pe piața din România în 1990 prin intermediul unui partener de servicii și a pus bazele propriilor operațiuni în 2008. Astăzi, compania oferă servicii clienților săi prin intermediul unei rețele de trei centre, asigurând conexiuni la rețeaua globală a UPS din Cluj-Napoca, București-Otopeni și Timișoara.