FacebookTwitterLinkedIn

„Venirea lui Lou la conducerea operațiunilor din Europa are loc într-un moment în care investim în rețea pentru îmbunătățirea vitezei și în adăugarea unor capacități și servicii noi în contextul intensificării activităților de e-commerce și comerț transfrontalier. Europa este cel mai bun exemplu al modului în care rețeaua noastră globală de logistică evoluează continuu, ajutând clienții și organizațiile, indiferent de dimensiune, să își dezvolte afacerile”, a declarat Jim Barber, UPS Chief Operating Officer.

Lou Rivieccio și-a început cariera la UPS ca manipulator de colete part-time, în Spring Valley, New York. Lou a deținut funcții cheie de conducere la UPS pe întreg teritoriul Americii de Nord, printre care și vicepreședinte de operațiuni al UPS Canada, președinte Northern Plains District și președinte al Ohio Valley District în Statele Unite. Din poziția anterioară, de președinte al UPS East Region SUA, a oferit direcții strategice pentru aproximativ 175.000 de angajați din 26 de state.

Rivieccio îi succede lui Nando Cesarone, care a fost numit președinte al UPS International și membru al Comitetului de conducere UPS. În acest rol, el este acum responsabil de toate activitățile UPS din afara Statelor Unite. Cesarone a fost desemnat președinte al operațiunilor UPS europene la începutul anului 2016. El a condus UPS Europa la o performanță de 2 miliarde de dolari, după anunțul investițiilor UPS în tehnologie, rețea și infrastructură, pe o perioadă de cinci ani și menite să îmbunătățească viteza, capacitatea și fiabilitatea pentru toți clienții.

UPS oferă o gamă largă de soluții, inclusiv transportul de colete mici și mărfuri cargo, facilitarea comerțului internațional și folosirea unor tehnologii avansate pentru o gestionare mai eficientă a lumii afacerilor. UPS deservește peste 220 de țări și teritorii din întreaga lume.