Cautare
, Contributor

Bunuri de consum |
|

UPS extinde un serviciu la nivel local și schimbă șeful diviziei internaționale

curierat.jpg
UPS, cel mai mare jucător din domeniul logisticii, extinde serviciul UPS Worldwide Expedited  și pe piața din România. 

Oficialii companiei americane au precizat faptul că acest serviciu este dedicat transportului aerian pentru expedieri internaționale. Prin triplarea numărului de teritorii deservite prin intermediul acestui serviciu, UPS livrează în prezent pachetele clienților în 2-5 zile lucrătoare, în peste 220 de locații.

“Această extindere va ajuta clienții UPS din România să trimită pachete oriunde în lume și să beneficieze de un serviciu mai economic și mai eficient din punct de vedere al duratei transportului”, a declarat John Sutthoff, UPS vice president of international marketing.

UPS, parteneriat cu Formula 1 și sponsor oficial al Ferrari

Acesta a precizat faptul că principalele industrii care beneficiază de extinderea serviciului UPS Worldwide Expedited sunt cea de retail și a bunurilor de larg consum, industria producătoare și high-tech.

Recent, UPS a introdus și alte produse internaționale precum UPS Worldwide Express FreightSM, UPS Ocean Freight Services, UPS Paperless Invoice sau UPS Import ControlSM.

Totodată, compania americană de curierat a anunțat faptul că dezvoltatorul strategiei internaționale a companiei, Dan Brutto, se va pensiona la sfârșitul lunii aprilie 2013. Acesta va fi succedat ca președinte al diviziei UPS International de către Jim Barber, actual președinte al UPS Europe. Brutto (56 de ani) a lucrat în cadrul companiei UPS vreme de 38 de ani, iar Barber (52 de ani) s-a alaturat echipei în urmă cu 28 de ani.

Cu sediul central în Atlanta, UPS a intrat pe piața din România în 1990 prin intermediul contractorului de servicii autorizat Romtrans, iar din 2000 prin intermediul Trans Courier Service, o companie a Romtrans achiziționată de UPS în anul 2008.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii