Cautare
, Contributor

Sănătate |
|

UPS cumpără cea mai mare compania britanică de logistică din domeniul farma

Vans_Outside_Unit_2_Warehouse.jpg
UPS anunță finalizarea procesului de achiziție a Polar Speed, compania britanică de logistică în domeniul produselor farmaceutice sensibile la temperatură.

 “Prin achiziția Polar Speed UPS va răspunde mai bine nevoilor clienților din domeniul farmaceutic care doresc să acceseze piața din Marea Britanie oferindu-le soluții logistice flexibile și eficiente,” a declarat Cindy Miller, președinte, UPS Europa.

”Portofoliul extins de servicii rezultat în urma achiziției Polar Speed le va asigura clienților noștri din domeniul farmaceutic accesul la cele mai bune soluții de transport al produselor medicale dependente de temperatură și ne va permite să facem față cererii în creștere pe piața de profil”, a mai spus Miller.

Polar Speed este un furnizor recunoscut în Europa pentru serviciile de depozitare şi distribuţie a produselor medicale dependente de temperatură către spitale, farmacii, distribuitori en-gross, clinici, dar și către pacienți. De asemenea, compania oferă servicii de livrare de produse farmaceutice direct către consumatori, colaborând cu cei mai cunoscuți producători de medicamente la nivel mondial.

Compania dispune de o flotă de 118 vehicule frigorifice pentru transportul produselor ce necesită depozitare la temperaturi între 2-8°C și 15-25°C, în concordanță cu cerințele Agenției de Reglementare a Medicamentelor și Produselor Farmaceutice (MHRA) din Marea Britanie.

UPS deține 45 de centre de distribuție a produselor farmaceutice în zona Benelux, Europa Centrală, de Sud și de Est, Peninsula Iberică și Regatul Unit.  Soluțiile UPS reduc presiunile de cost pentru companiile din domeniul îngrijirii sanătății, prin intermediul consolidării regionale și distribuției, oferind în același timp o mai mare transparență asupra lanțului de aprovizionare.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii