FacebookTwitterLinkedIn

Astfel, tastatura configurabilă de tranzacționare facilitează clienților plasarea ordinelor și administrarea ordinelor și pozițiilor deschise. Tastatura include și un meniu dropdown care permite selectarea rapidă a unor cantități definite de client. Capabilitățile grafice pentru aplicație au fost îmbunătățite: grafice full screen și posibilitatea de a selecta perioada, apoi, odată perioada selectată, putem folosi funcționalitatea zoom, ca în orice aplicație grafică pentru iPhone și iPad.

Studiu: Pe ce dau românii banii împrumutaţi de la bancă

“Majoritatea dezvoltărilor Saxo Bank au fost determinate de dorința de a ne poziționa ca bancă specializată în tranzacționări și investiții cu un focus cât se poate de evident pe client. În condiții de piețe extrem de volatile, acuratețea și viteza sunt vitale când plasezi un ordin sau administrezi poziții”, a declarat Jesper Brigsted Laursen, Product Manager al aplicațiilor mobile de tranzacționare la Saxo Bank.

Banking în 5 bullet points

SaxoTrader pentru iPhone și iPad furnizează o varietate considerabilă de conținut gratuit despre piețele financiare, cum ar fi știri, analize, video bloguri, comentarii, cercetare, calendar financiar, cotații și grafice pentru peste 13.000 de instrumente. Utilizatorii pot deschide un cont test chiar din aplicație și pot începe să tranzacționeze pentru 20 de zile pe un cont simulat. Clienții existenți Saxo Bank pot folosi secțiunea de tranzacționare a aplicației pentru a-și verifica starea contului, a plasa sau anula ordine și a tranzacționa toate produsele Saxo Bank.

Saxo Bank le permite clienţilor să tranzacţioneze instrumente valutare (FX), CFD-uri, ETF-uri, acţiuni, contracte Futures, opţiuni şi alte instrumente derivate prin intermediul a trei platforme de tranzacţionare; platforma pe bază de browser SaxoWebTrader, platforma care poate fi descărcată SaxoTrader şi SaxoMobileTrader, o platformă pentru telefonul mobil. Platformele sunt disponibile în peste 20 de limbi, direct de la Saxo Bank sau prin intermediul unuia dintre clienţii instituţionali ai băncii.