FacebookTwitterLinkedIn

Aplicația SafeDrive, care încurajează comportamentul responsabil la volan, a primit premiul întâi la subcategoria Human Services, din cadrul categoriei Lifestyle & Social Impact, la Edison Awards 2015.

Câștigătorii Edison Awards sunt selectați de un panel alcătuit din peste 3.000 de oameni de afaceri și academicieni din Statele Unite, pe baza a patru criterii: concept, valoarea adusă de produs, forma finală a produsului și impactul pe care îl produce în societate.

SafeDrive le oferă puncte șoferilor care nu își folosesc telefonul în timp ce conduc. Când șoferul depășește 10 km/h, algoritmul aplicației începe să calculeze numărul de puncte câștigate în timpul curse, iar pe ecranul telefonului apare butonul „Release”, care ajută șoferii să conducă în siguranță, fără a le fi distrasă atenția.

Aflați cine sunt ceilalți membri ai promoției 2014 a Forbes România “30 sub 30″.

Dacă șoferul vrea să își folosească telefonul în timp ce conduce, trebuie să apese butonul „Release”, pierzând astfel punctele acumulate în acea cursă. Odată ajuns la destinație, punctele obținute în acea cursă i se adaugă în cont. Punctele câștigate pot fi convertite în SafeDrive Marketplace în reduceri la produsele companiilor partenere: Mol, evoMAG și 9695.ro

Suntem mai mult decât onorați să primim acest premiu și ne bucurăm că munca și dedicarea echipei sunt astfel recompensate”, a declarat cofondatorul aplicației SafeDrive, Tudor Cobâlaș.

CITEȘTE povestea lui Tudor Cobâlaș, membru al generatiei 30 sub 30, în 2014

Numite după faimosul inventator Thomas Alva Edison și datând din 1987, Edison Awards premiază cele mai inovative produse din lume, fiind unele dintre cele mai prestigioase premii care onorează excelența în dezvoltarea de noi produse, marketing, design și inovație