Cautare
, Forbes Staff

Telecom |
|

UPC România va avea un nou CEO începând cu 1 aprilie. Robert Redeleanu va fi înlocuit de Mihnea Rădulescu

Începând cu 1 aprilie 2018, Robert Redeleanu, în prezent director general al UPC România şi UPC Ungaria, este numit director general al UPC Polonia, anunță Liberty Global.
 aboneaza-te
Mihnea Radulescu UPC România

Redeleanu îl va înlocui pe Frans-Willem de Kloet, actualul CEO UPC Polonia, care a decis să părăsească Liberty Global. Robert Redeleanu va avea responsabilitatea conducerii operaţiunilor din UPC Polonia și UPC Ungaria, care funcționează ca entități separate.

De la 1 aprilie 2018, Mihnea Rădulescu este numit director general al UPC România. Mihnea Rădulescu este în prezent vice-președinte pentru operațiunile B2B din UPC CEE (Europa Centrală și de Est), coordonând activitățile pentru divizia business din România, Ungaria, Polonia, Slovacia și Cehia.

Robert Redeleanu a fost numit director general  pentru UPC România în iunie 2015. Anterior, el a ocupat funcția de Chief Marketing Officer pentru UPC România, începând cu 2013. Robert Redeleanu şi-a început cariera în cadrul Unilever South Central Europe și, în peste 20 de ani de activitate, a avut o carieră locală şi internaţională, cu experienţă în operațiuni, marketing şi vânzări în diferite organizații.

Mihnea Rădulescu și-a început cariera în cadrul Liberty Global în 2013 în România unde, ca parte a echipei locale de management a dezvoltat şi implementat o serie de proiecte strategice. Din 2015, Mihnea Rădulescu a fost numit Vice-preşedinte responsabil pentru proiectele strategice şi membru în echipa de top management a UPC în regiunea Europa Centrală şi de Est. Din 2016 a preluat atribuțiile de coordonare ale diviziei Business-to-Business ale întregii regiuni CEE.

Anterior experienţei din Liberty Global, Mihnea Rădulescu a facut parte din echipa Roland Berger Strategy Consultants din România timp de aproape şapte ani, acoperind prin proiectele derulate o arie variată de domenii, cum ar fi dezvoltarea de strategii de creştere sau integrări de companii în industrii precum telecom, bunuri de larg consum sau retail.

Mihnea Rădulescu are o diplomă de master la Norwegian School of Management din Oslo şi este absolvent al Academiei de Studii Economice din București (Relații Economice Internaționale).

Citește și: Veniturile UPC România au crescut cu 6,5% în 2017, până la 734,4 mil. lei

Galop spre creștere. Pe o piață extrem de competitivă, afacerile UPC România își continuă avansul. Iar potențial de creștere există în continuare.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii