Cautare
, Staff

Telecom |
|

UPC România va avea un nou CEO începând cu 1 aprilie. Robert Redeleanu va fi înlocuit de Mihnea Rădulescu

Începând cu 1 aprilie 2018, Robert Redeleanu, în prezent director general al UPC România şi UPC Ungaria, este numit director general al UPC Polonia, anunță Liberty Global.
Mihnea Radulescu UPC România

Redeleanu îl va înlocui pe Frans-Willem de Kloet, actualul CEO UPC Polonia, care a decis să părăsească Liberty Global. Robert Redeleanu va avea responsabilitatea conducerii operaţiunilor din UPC Polonia și UPC Ungaria, care funcționează ca entități separate.

De la 1 aprilie 2018, Mihnea Rădulescu este numit director general al UPC România. Mihnea Rădulescu este în prezent vice-președinte pentru operațiunile B2B din UPC CEE (Europa Centrală și de Est), coordonând activitățile pentru divizia business din România, Ungaria, Polonia, Slovacia și Cehia.

Robert Redeleanu a fost numit director general  pentru UPC România în iunie 2015. Anterior, el a ocupat funcția de Chief Marketing Officer pentru UPC România, începând cu 2013. Robert Redeleanu şi-a început cariera în cadrul Unilever South Central Europe și, în peste 20 de ani de activitate, a avut o carieră locală şi internaţională, cu experienţă în operațiuni, marketing şi vânzări în diferite organizații.

Mihnea Rădulescu și-a început cariera în cadrul Liberty Global în 2013 în România unde, ca parte a echipei locale de management a dezvoltat şi implementat o serie de proiecte strategice. Din 2015, Mihnea Rădulescu a fost numit Vice-preşedinte responsabil pentru proiectele strategice şi membru în echipa de top management a UPC în regiunea Europa Centrală şi de Est. Din 2016 a preluat atribuțiile de coordonare ale diviziei Business-to-Business ale întregii regiuni CEE.

Anterior experienţei din Liberty Global, Mihnea Rădulescu a facut parte din echipa Roland Berger Strategy Consultants din România timp de aproape şapte ani, acoperind prin proiectele derulate o arie variată de domenii, cum ar fi dezvoltarea de strategii de creştere sau integrări de companii în industrii precum telecom, bunuri de larg consum sau retail.

Mihnea Rădulescu are o diplomă de master la Norwegian School of Management din Oslo şi este absolvent al Academiei de Studii Economice din București (Relații Economice Internaționale).

Citește și: Veniturile UPC România au crescut cu 6,5% în 2017, până la 734,4 mil. lei

Galop spre creștere. Pe o piață extrem de competitivă, afacerile UPC România își continuă avansul. Iar potențial de creștere există în continuare.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii