FacebookTwitterLinkedIn

Anunțul semnifică intrarea televiziunii pe piața din România deocamdată în distribuție exclusivă prin UPC, pentru clienții care au cumpărat extraopțiunea Sport, conform Media Expres.

Golf Channel difuzează peste 1.500 de ore de transmisii în direct, peste 65 de turnee de golf și mai mult de 450.000 de cupe jucate printre care seria completă de evenimente US PGA (turneul anual de golf organizat de Asociația jucătorilor profesioniști de golf din America), cele patru turnee anuale WGC (World Golf Championships), principalele competiții ale turneului european, seria completă a turneului campionilor și turneului web.com din anul 2018, precum și principalele știri de la toate seriile importante.

Golf Channel este singura televiziune din lume dedicată acestui sport 24 din 24 de ore, punând, astfel, la dispoziția telespectatorilor cele mai noi informații despre golf și este disponibilă și în format HD tuturor clienților de televiziune digitală care au activată extra-opțiunea Sport.

Golf Channel este o televiziune americană ce aparține NBC Sports Group, o companie din portofoliul NBCUniversal, care la rândul său este o divizie a operatorului de cablu Comcast.

Bogdan Bucurei, Head of Customer Proposition & Content UPC CEE: „Investim în permanență în extinderea și diversificarea conținutului TV, ca parte din strategia UPC de a le oferi clienților cea mai bună experiență de divertisment. Prin lansarea Golf Channel al NBC aducem în premieră în România o nouă televiziune internațională cu un conținut premium ce se adresează comunității practicanților de golf și iubitorilor de sporturi în general. Astfel, ne bucurăm să fim primii care oferă acces la cele mai renumite competiții de golf publicului din România și vom continua să ne îmbogățim oferta cu programe internaționale, relevante pentru piața locală”.

Seria Rolex este doar unul dintre evenimentele de marcă difuzate de Golf Channel. Toate tururile europene importante se văd pe Golf Channel, inclusiv seriile finale: Turkish Airlines (2-5 noiembrie), Nedbank Golf Challenge (9-12 noiembrie) și Campionatul DP World (turneu de final de sezon – Race to Dubai, 16-19 noiembrie).

World Golf Championship – HSBC Champions – al 4-lea turneu din seria WGC, în cadrul căruia cei mai buni jucători din întreaga lume vor fi prezenți, va fi difuzat între 26 – 29 octombrie, iar Hero World Challenge, turnelul prestigios al fundației lui Tiger Woods, poate fi urmărit între 30 noiembrie – 2 decembrie.

Televiziunea face parte din pachetul Sport de la UPC, EPG 191 și este disponibilă din 17 octombrie.