FacebookTwitterLinkedIn

,,La sfârşitul anului 2013 ofeream Fiber Power 200 Mbps în 24 de localităţi, iar astăzi este disponibil în toată aria de acoperire cu servicii internet UPC, în peste 2 milioane de case. Oferim românilor un produs de internet de mare viteză care acoperă nevoile întregii familii, asigurã o conexiune stabilă şi o experienţă de navigare superioară. Studiile ne arată că viteza de 200 Mbps este ideală pentru familii cu nevoi de conectare avansate, ce deţin mai multe echipamente care se pot conecta simulat la internet (tabletă, laptop, smartphone) – peste 90% din clienţii UPC care au achiziţionat Fiber Power 200 Mbps sunt foarte mulţumiţi de experienţa cu acest produs”, declarã Robert Redeleanu, CMO UPC România.

Circa 57% dintre utilizatorii de internet din mediul urban au acasă cel puţin 2 dispozitive pe care le folosesc pentru accesul la internet, iar în 30% din cazuri există cel puţin 3 astfel de dispozitive care se pot conecta automat şi la WiFi, potrivit datelor companiei.

Astfel, pe măsură ce rata de penetrare a echipamentelor care se pot conecta prin WiFi creşte, se estimează că va creşte şi numărul de utilizatori care folosesc simultan conexiunea de internet. Pentru UPC, acoperirea WiFi în casă reprezintă o prioritate pentru companie – peste 45% din totalul clienţilor de internet au deja acest serviciu, compania estimând că ponderea lor va ajunge la 70% până la finalul lui 2014, a mai anunțat UPC.