FacebookTwitterLinkedIn

Portalul de informații Ownzones Media Networks a fost prezentat de UPC în seara lansării ca „o premieră în piața românească care transformă toate televizoarele în smart TV”.

Prin Ownzones Passport România se pot vedea emisiuni de la televiziuni din SUA ca Celebrity Biography Channel, Variety (știri și interviuri de la festivaluri – Toronto, Sundance, premiile Emmy și Oscar), Bang Showbiz (știri din show-biz-ul internațional), Circa (portal de știri create pe smartphone) și The List (videoclipuri, cultură pop).

Serviciul exclusiv Ownzones Passport România include, pe lângă filme de la Hollywood, emisiuni de divertisment, cu celebrități, de lifestyle dar și, în premieră pentru acest mod de distribuție, producții originale românești.

Conținutul exclusiv Ownzones România include o serie de 12 episoade cu Adelina Pestrițu despre trucurile de frumusețe ale vedetelor, o serie despre fitness cu Anna Lesko, o serie culinară cu Paul Siserman și o emisiune despre cum se desfășoară o zi din viața lui Cătălin Botezatu.

Aplicația este realizată de o companie americană de tehnologie Ownzones Media Networks cu sediul în California care oferă soluții de transmisie de conținut online pentru companii (over-the-top (OTT), streaming, SVOD și rețele mobile), fiind condusă de executiv (CEO) de Dan Goman, un american de origine română, plecat în SUA cu familia, din Timișoara, pe când avea vârsta de șase ani.

Platforma Horizon, care găzduiește noua aplicație, a fost lansată de UPC în România în urmă cu șase luni, având peste două milioane de clienți la nivel global.

Potrivit informațiilor oferite la lansarea din 30 martie, în România telespectatorii privesc la televizor în medie 5-6 ore pe zi, 65% dintre clienți dorind să își aleagă momentul când văd programele.

Platforma Horizon servește noul stil de viață al clienților români prin funcția „Replay” care permite urmărirea emisiunilor cu până la șapte zile în urmă, o emisiune în curs de desfășurare putâd de asemenea fi urmărită de la început. Funcția Replay este folosită de mai mult de o treime dintre clienții Horizon din România, iar portalul de aplicații din cadrul Horizon are în România cea mai mare rată de utilizare din regiune.

Explicație foto: Dan Goman (dreapta) cu Florin Piersic Jr. la lansarea aplicației Ownzones Passport România