FacebookTwitterLinkedIn

Compania are, în prezent, 1.000 de angajați în cadrul filialei locale, 800 de angajați în centrul din București, în creștere cu 38% față de anul anterior, și 200 de angajați în Sibiu, cu 67% mai mulți față de 2013.

Activitățile de recrutare desfășurate de companie presupun aproximativ 3.000 de interviuri în fiecare an, dintre care 15%-20% se finalizează cu o angajare. În acest ritm, Stefanini va încheia anul 2014 cu 57% mai mulți angajați decât în 2013, arată reprezentanții companiei

Majoritatea angajaților Stefanini din România sunt tehnicieni de suport (60%), specialiștii IT și managerii de proiect reprezentând 20%, în timp ce alți 20% sunt dezvoltatori de aplicații ce lucrează în centre de livrare din București.

„În afară de profesioniști cu abilități tehnice, căutăm candidați care sunt capabili și dornici să învețe, care sunt ambițioși, disciplinați și flexibili atunci când vine vorba de deplasări temporare în străinătate. Considerăm că aceste trăsături stimulează angajații să fie orientați către rezultate și către clienți, ceea ce în schimb îi ajută pe ei să aibă succes”, a afirmat Henk Van Ursel, EMEA HR Director, Stefanini.

De asemenea, compania pune preț și pe competențele lingvistice ale profesioniștilor IT din România, angajații din cele două centre de pe plan local oferind servicii de suport IT în 12 limbi: engleză, franceză, italiană, germană, spaniolă, portugheză, română, maghiară, rusă, greacă, bulgară și ebraică.

Stefanini a deschis filiala din România în 2004, în București, acesta fiind principalul centru din Europa al grupului, iar în 2008 a inaugurat biroul din Sibiu, specializat în principal în furnizarea de servicii de suport IT în limba germană.

Prezentă în 34 de țări, Stefanini oferă servicii IT offshore, onshore și nearshore, inclusiv servicii de dezvoltare de aplicații, precum și servicii BPO. Recunoscută la nivel mondial, Stefanini se numără printre cele mai mari 100 de companii de IT din lume (BBC News) și a fost poziționată pe locul al patrulea într-un top al companiilor cu cel mai mare grad de internaționalizare, realizat de Fundația Dom Cabral din Brazilia.