Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

CORONAVIRUS |
|

Untold, Neversea, Electric Castle și Summer Well nu vor mai avea loc în acest an

Organizatorii celor mai mari festivaluri de muzică din România au anunțat că evenimentele din această vară sunt amânate pentru 2021. Biletele și abonamentele rămân valabile cu posibilitatea de refund.
neversea untold electric castle amanat

„În contextul incertitudinii care planează asupra industriei de evenimente, a continuării condițiilor stricte prin care oamenii pot lucra împreună dar și a faptului că Ministerul Culturii a trimis în Parlamentul României un proiect de lege care interzice organizarea evenimentelor cu peste 1000 de persoane până pe 31 august 2020, considerăm necesar să ne asumăm noi o decizie finală, care să ofere claritate tuturor celor care așteptau festivalurile din această vară”, au declarat organizatorii Untold și Neversea.

Toți cei care nu au ales alternativa ANYTIME PASS, vor putea opta în termen de 30 de zile de la data anunțării ediției 2021, pentru transferarea biletului pentru ediția de anul viitor sau pentru a primi un voucher valoric care va putea fi folosit la achiziționarea altor produse ale organizatorilor. Cei care se vor afla în imposibilitatea de a participa la ediția din 2021 vor putea opta pentru refund în perioada 1 octombrie – 31 decembrie 2021, conform OUG.70 din 14.05.2020.

Organizatorii Electric Castle și Summer Well au anunțat, de asemenea, că ediția 2020 a festivalului a fost amânată pentru 14-18 iulie 2021. Toate biletele achiziţionate vor fi valabile pentru ediţia de anul viitor, iar cei care nu vor putea participa vor avea la dispoziţie şi alte opţiuni, se precizează pe pagina de Facebook a evenimentului.

Nici festivalul Summer Well nu va mai avea loc în acest an. A 10-a ediție aniversară se amână pentru 14-15 august  2021, au anunțat organizatorii.  Toate biletele achiziționate rămân valabile pentru 2021.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii