Cautare
, Staff

Orologerie de lux |
|

Universul ceasurilor pre-owned

Ceasurile pre-owned reprezintă un segment dedicat iubitorilor de ceasuri, celor care își doresc să aibă la încheietura mâinii o piesă care să le reprezinte personalitatea și stilul.
JAEGER-LeCOULTRE (4) copy

Ceasuri de lux, ceasuri vintage, ceasuri sport, ceasuri elegante, ceasuri de damă, ceasuri bărbătești – toate își găsesc loc în familia ceasurilor pre-owned de la Helvetia Luxury Watches.

Iubitorii mecanismelor sofisticate nu vor găsi doar brandurile din portofoliul companiei, ci și mărci precum Audemars Piguet, Jaeger LeCoultre, Cartier, Hermes, Ebel, Rolex, Louis Vuitton, Bell & Ross, Montblanc, Omega, Raymond Weil, Oris și lista este deschisă.

Este folosit termenul de ceasuri pre-owned, doar pentru că ceasurile au mai avut un deținător înainte de a fi achiziționate prin Helvetia Luxury Watches. Însă de foarte multe ori se întâmplă că ceasurile vândute prin acest canal să fie ceasuri noi.

Absolut toate ceasurile care sunt vândute în regimul de pre-owned sunt supuse unor teste riguroase (printre care și cel de autenticitate) în centrul de service de la Helvetia Luxury Watches și sunt aduse în stare perfectă de funcționare și estetică. Din acest motiv, aceste veritabile piese ale timpului au garanție 1 an.

Achiziționarea ceasurilor prin regimul pre-owned are și o mulțime de avantaje:

  • Prețurile sunt mai mici decât dacă le-ați achiziționa noi, discount-urile fiind substanțiale;
  • Orice marcă de ceas puteți găsi aici, nu doar cele pe care le comercializăm în magazin (Audemars Piguet, Jaeger leCoultre, Cartier, Hermes, Ebel, Rolex, Louis Vuitton, Bell & Ross, Montblanc, Omega, Raymond Weil, Oris, Blancpain, Breitling, Bvlgari, Breguet, Chopard, Franck Muller, Roger Dubuis, Ulysee Nardin, Zenith, etc.).

Pentru cel care decide să vândă ceasul prin segmentul de pre-owned, avantajul este simplu, își recuperează cea mai mare parte a investiției în ceasul respectiv.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii