Cautare
, Contributor

Servicii Financiare & Imobiliare & Auto

Uncategorized |
|

Universitățile din Moscova și Sankt Petersburg vor desfășura cursurile remote pentru a preveni răspândirea coronavirusului

Universitățile din Moscova și Sankt Petersburg își vor desfășura cursurile remote timp de două luni pentru a preveni răspândirea coronavirusului, a declarat luni ministrul Științei și Învățământului superior, Valery Falkov.
Covid

“Am semnat ieri un ordin prin care treceam universitățile aflate sub jurisdicția ministerului de la Moscova și Sankt Petersburg la formatul de învățare de la distanță”, a spus Falkov, potrivit TheMoscowTimes.

Decizia este valabilă până pe 6 februarie 2021.

Cele mai mari două orașe ale Rusiei se află în mijlocul celui de-al doilea val de Covid-19, cu aproape o treime din cele 2,3 milioane de cazuri pozitive din țară.

Numărul de cazuri de la Sankt Petersburg a crescut aproape de patru ori de la mai puțin de 1.000 de cazuri noi pe zi la începutul lunii noiembrie la aproximativ 3.700 de infecții pe zi în ultima săptămână.

Între timp, primarul Moscovei, Serghei Sobyanin, a extins de două ori ordinele de desfășurare a orelor de la distanță pentru elevii din clasele 6-11, ca parte a măsurilor de a preveni răspândirea coronavirusului.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii