Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Educație |
|

Universitatea “Babeş-Bolyai” este, din nou, pe primul loc în țară în Metarankingul Universitar 2020

Universitatea "Babeş-Bolyai" (UBB) din Cluj-Napoca se situează, din nou, pe primul loc în România în Metarankingul Universitar-2020, un clasament în care sunt ierarhizate instituţiile de învăţământ superior din ţară.  
Universitatea Babes Bolyai

“Universitatea ‘Babeş-Bolyai’ din Cluj-Napoca (UBB) ocupă, pentru al cincilea an consecutiv, prima poziţie în ţară în Metarankingul Universitar-2020, dat publicităţii de Asociaţia Ad Astra a Cercetătorilor din România, care stabileşte ierarhia universităţilor din România în funcţie de performanţele academice din rankingurile internaţionale ale instituţiilor de învăţământ superior”, se arată într-un comunicat al UBB, transmite Agerpres.

Doar 28 de universităţi publice dintre cele 97 de universităţi din România sunt vizibile pe plan internaţional, iar numărul acestora este în scădere faţă de anul 2019, când erau 30.

Metarankingul Universitar a fost iniţiat în anul 2016 de către Ministerul Educaţiei şi Cercetării şi a fost continuat apoi de Asociaţia Ad Astra a Cercetătorilor din România. 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii