Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Leadership |
|

Universitatea „Babeş-Bolyai” a devenit membru al European Institute of Innovation & Technology

Universitatea „Babeş-Bolyai" (UBB) a devenit membru al European Institute of Innovation & Technology (EIT) şi este singura instituţie de învăţământ superior din România care are acest statut, informează Agerpres.
Universitatea Babes Bolyai

„Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca (UBB) a fost acceptată ca membru al European Institute of Innovation & Technology (EIT), fiind singura universitate din România care are acest statut în EIT DIGITAL. (…) European Institute of Innovation & Technology (https://eit.europa.eu/) este un organism al Uniunii Europene creat în 2008 pentru a sprijini activitatea de inovare a UE. EIT este parte a programului cadru al Uniunii Europene pentru Cercetare şi Inovare (Horizon Europe), iar EIT Digital este o componentă a EIT axată pe digitalizare, inovare şi sprijinirea antreprenoriatului în vederea întăririi poziţiei UE în lumea digital”, se precizează într-un comunicat al instituției, conform Agerpres.

Rectorul UBB, prof. univ. dr. Daniel David a declarat că universitatea din Cluj are cea mai mare facultate de informatică din ţară.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii