Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Universal Pictures a stabilit un nou record mondial de încasări într-un an: 5,53 miliarde de dolari

Universal Pictures a devenit primul studio cinematografic care a depășit pragul de 5,53 de miliarde de dolari din încasările obţinute într-un singur an, stabilind cu un nou record mondial de box office, informează MEDIAFAX.
 aboneaza-te
universal-hollywood

Universal Pictures, deținut de grupul Comcast, a profitat de succesul de casă al filmelor „Jurassic World” şi „Furious 7”, și a depăşit în doar şapte luni ale acestui an vechiul record mondial de 5,52 miliarde de dolari stabilit de studioul 20th Century Fox în anul 2014.

Jeff Shell, preşedintele Universal Filmed Entertainment Group, a declarat: „Acest succes formidabil este rezultatul unei strategii continue în domeniul deciziilor, luate de echipele noastre de producţie, marketing şi distribuţie, alături de alegeri excelente în privinţa datelor de lansare a filmelor noastre”.

Universal Pictures a lansat cinci filme care au ajuns pe primul loc în box office-ul din SUA din acest an: thrillerul „Fifty Shades of Grey” (lansat în februarie), filmul de acţiune „Furious 7” (aprilie), comedia „Pitch Perfect 2” (mai), SF-ul „Jurassic World” (iunie) şi filmul de animaţie „Minions” (iulie).

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii