Cautare




, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Universal își schimbă satelitul pentru România

Televiziunea Universal a notificat operatorii de cablu că schimbă de la 1 ianuarie 2015 recepția prin satelit pe Eurobird 9A care aparține companiei Eutelsat, părăsind poziția orbitală folosită în prezent și oferită de RCS & RDS pe satelitul Thor 6, informează Media Expres.
Universal-Channel-logo-2013.jpg

Noile date de recepție Universal România la 9 grade Est sunt: frecvența 12092, polarizare orizontală, compresie MPEG-4, criptare Viaccess 4.0, SR 27500, FEC 3/4 DVB-S2, 8PSK, SID 1170, VPID 2401, APID 2402 Ro. Televiziunea emite în formatul 16:9.

Universal a anunțat că furnizează în mod gratuit noile echipamente pentru recepție – cartele VIACCESS și moduluri CAM compatibile.

Reprezentanții Universal din România au informat de asemenea operatorii că asigură o transmise dubla în paralel cu sursa actuală RCS & RDS pe Thor 6 până la termenul limită de emisie și insistă asupra activării noilor cartele până la sfârșitul lunii decembrie 2014.

Televiziunea Universal este deținută de compania NBC Universal din SUA prin intermediul unei subsidiare cu sediul la Londra și are ca reprezentant pentru distribuție în România compania FUN TV SRL din București, condusă de Corina Cosmîncă. Playoutul pentru România al televiziunilor NBC Universal se realizează de către o companie independentă din Marea Britanie, director executiv afiliat fiind Marian Borza.

Marketingul și PR-ul televiziunii este realizat de compania Stuff Media.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii