FacebookTwitterLinkedIn

Noile date de recepție Universal România la 9 grade Est sunt: frecvența 12092, polarizare orizontală, compresie MPEG-4, criptare Viaccess 4.0, SR 27500, FEC 3/4 DVB-S2, 8PSK, SID 1170, VPID 2401, APID 2402 Ro. Televiziunea emite în formatul 16:9.

Universal a anunțat că furnizează în mod gratuit noile echipamente pentru recepție – cartele VIACCESS și moduluri CAM compatibile.

Reprezentanții Universal din România au informat de asemenea operatorii că asigură o transmise dubla în paralel cu sursa actuală RCS & RDS pe Thor 6 până la termenul limită de emisie și insistă asupra activării noilor cartele până la sfârșitul lunii decembrie 2014.

Televiziunea Universal este deținută de compania NBC Universal din SUA prin intermediul unei subsidiare cu sediul la Londra și are ca reprezentant pentru distribuție în România compania FUN TV SRL din București, condusă de Corina Cosmîncă. Playoutul pentru România al televiziunilor NBC Universal se realizează de către o companie independentă din Marea Britanie, director executiv afiliat fiind Marian Borza.

Marketingul și PR-ul televiziunii este realizat de compania Stuff Media.