Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Universal Channel se retrage din România

Televiziunea americană Universal Channel se va retrage din România, ultima zi de emisie fiind 30 aprilie, au declarat miercuri, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii Universal Networks International.
 aboneaza-te
universal_channel.jpg

Decizia a fost luată de Universal Networks International (UNI) după evaluarea portofoliului său de televiziuni din România, potrivit reprezentanţilor companiei.

Universal Channel, care a intrat pe piaţa din România pe 1 decembrie 2007, este cea mai importantă televiziune din portofoliul Universal Networks International şi difuzează filme hollywoodiene şi seriale, precum „Arcaşul”, „Doi bărbaţi şi jumătate”, „Dexter”, „Castle” şi „CSI: Miami”.

După încetarea emisiei Universal Channel, UNI va rămâne prezentă pe piaţa audiovizualului din România cu televiziunile Diva şi E! Entertainment.

Ieşirea de pe piaţa audiovizualului din România a Universal Channel vine în contextul în care televiziunea a fost scoasă din grilele de cablu şi satelit ale RCS&RDS chiar în noaptea de Revelion, după cum MEDIAFAX a relatat la momentul respectiv.

Pe de altă parte, surse au declarat miercuri, pentru MEDIAFAX, că un alt motiv pentru retragerea din audiovizualul românesc ar fi acela că Universal Channel era o televiziune „foarte scumpă”, care difuza seriale americane imediat după premiera din SUA. Aceste costuri nu se justificau în condiţiile unei rate foarte mari a pirateriei din România, serialele difuzate de Universal Channel regăsindu-se pe mai multe site-uri ilegale, potrivit surselor citate.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii