Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Universal Channel difuzează în premieră sezoane noi din serialele „Scandal” și „Castle”

castle.jpg
Universal Channel a anunțat două sezoane noi, în premieră, ale serialelor „Scandal” (sezonul 3) de duminică, 2 februarie de la ora 22:00, și „Castle” (sezonul 6) de luni, 3 februarie de la aceeași oră, potrivit unui comunicat difuzat de reprezentantul de marketing al televiziunii, Stuff Media, informează Media Expres.

„Scandal" (foto) este o serie care urmărește povestea Oliviei Pope (interpretată de actrița Kerry Washington), fost director de comunicare la Casa Albă, care şi-a dedicat viaţa protejării imaginii publice a elitelor Americii şi care şi-a deschis ulterior propria firmă de consultanţă.

Shonda Rhimes (Grey’s Anatomy, Private Practice) este creatoarea şi producătorul executiv al serialului „Scandal”, alături de ea producător executiv fiind și Betsy Beers.

Serialului dramatic despre crime „Castle” urmărește povestea scriitorului de succes Castle (interpretat de Nathan Fillion) și a ofițerului de poliție din New York Kate Beckett (interpretată de actrița Stana Katic) în timp ce rezolvă diverse cazuri neobișnuite de crime.

„Castle” este produs de Beacon Pictures și ABC Studios și este distribuit de Disney-ABC Domestic Television.

Universal Channel este o televiziune ce aparține Universal Networks International, divizia globală de televiziune a NBCUniversal, cu operațiuni în peste 176 de țări din Europa, Orientul Mijlociu, Africa, America Latină şi Asia Pacific.

Portofoliul companiei mai include brandurile Syfy, 13th Street Universal, Studio Universal, E! Entertainment Television, The Style Network, DIVA Universal, Telemundo și Golf Channel. Universal Networks International reprezintă și Movies 24.

NBCUniversal News Group operează CNBC și NBC News la nivel internațional. NBCUniversal este proprietatea companiei de cablu Comcast Corporation.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii